Piratfiskeri og badning i samme flod

 

 

Piratfiskeri

Alarmen ringer som planlagt klokken 7:00 og jeg ligger bare en halv time under myggenettet og vågner stille og roligt. Lidt i otte går jeg hen til restauranten, hvor der er morgenmad. I dag får vi tre stykker toastbrød og lidt røræg. Kokken som jeg ikke har kunne få navnet på indtil videre, kommer pludseligt ud og siger ”God morning Kristian, how have you slept?”, så bliver jeg sgu helt varm om hjertet. Tænk sig at det er kokken, eller chef som jeg kalder ham, som jeg først skal høre mit navn fra. Det kunne min guide Edwin lære noget af, tænker jeg.

 

Morgenmaden med de tre toastbrød og lidt røræg.

 

Ved morgenbordet er der igen den der akavet stemning, mellem Edwin og mig. Han forsøger hverken at starte en samtale, eller få min opmærksomhed. Faktisk har jeg ligget her til morgen og overvejet om jeg skulle spørge om han havde noget imod mig, eller om han bare er en meget lidt snaksaglig guide. Jeg er dog kommet frem til den konklusion, at jeg hellere bare vil skyde det ud af hovedet og ”køre samme spil”. Så hver gang jeg spørger Edwin om noget, eller vi snakker sammen, så tiltaler jeg ham ”guy”, ligesom han gør med mig. Måske lidt barnligt, men jeg håber han så kan se hvor upersonligt og underligt det er at tiltale folk på den måde, efter man har været sammen i nu tre dage.

 

Kort over River Lodge og Cuyabeno junglen.

Et par reder fra nogle væverfugle, næsten lige udenfor døren på River Lodge.

 

I dag skal vi på fisketur i kanoen og heldigvis er det i dag med motorkraft og ikke håndkraft. Vi behøver ikke sejle ret længe før vi finder en stor flok ”squirrel monkeys”, hvor der kan blive op mod et hundrede aber, i en flok. Vi holder øje med aberne et stykke tid, før vi sejler længere op af floden for at finde et godt sted at fiske, efter piratfisk. Fiskestangen er ret primitiv, i og med det faktisk bare er en pind med en line og en krog for enden af linen, med lidt råt kød på.

 

Så er vi klar til at tage ud på piratfiskeri, i den gule kano.

 

På vej op af floden, for at fiske efter piratfisk.

 

Allerede ved første kast og efter det rå kød har været i vandet ti sekunder, er der bid. Jeg forsøger så bagefter og indenfor 2 minutter har jeg også bid. Min første piratfisk og en med mere rødlig farve, som viser at de er mere aggressive. Det er lidt en speciel følelse at stå her i Cuyabeno junglen og fiske efter piratfisk, når man samtidig ved at man skal bade i den flod senere på dagen.

 

Så er der bid! Se lige tænderne, på piratfisken.

 

 

Nye gæster!

Vi fisker fra kvart over ni, til omkring kvart i to, hvor vi kommer tilbage til River Lodge. I kanoen er der elleve fisk i alt, som primært består af piratfisk og sardiner. Da vi ligger til ved River Lodge, får jeg et kæmpe chok. Der sidder to nye gæster ved middagsbordet og jeg siger højlydt ud i restauranten ”Lovely to see other guys around here! I’m Kristian” og giver herefter hånd til det tysk/amerikanske par. Det er Camila fra Texas, USA og Moritz fra Tyskland.

 

River Lodge før regnen begyndte at komme ned.

River Lodge før regnen begyndte.

River Lodge før regnen begyndte.

 

Camila og Moritz snakker begge engelsk og så kan Camila også snakke spansk, som selvfølgelig er en gigantisk hjælp her. Edwin kommer og sætter sig ved bordet og præsentere ikke rigtigt sig selv, til at starte med. Han går faktisk bare i gang med at spise og det er først efter en god håndfuld minutter, at han bryder ind i samtalen, mens jeg er i gang med at snakke med Camila og Moritz. Det første Edwin spørg de nye gæster om, er om de kan snakke spansk. Da Camila svarer ja, så bløder Edwin lidt op og snakker mere under det her måltid, end han har gjort på alle mine foregående, tilsammen. Det er stadig ikke meget, men det er betydeligt mere end de gange hvor han intet har sagt til mig, under en hel middag.

 

Restauranten på River Lodge. Trappen bagved fører dig op til udkigsposten med hængekøjerne.

 

Edwin foreslår at vi skal ud og ”tube” i floden, efter vi har spist middagsmad. At tube er faktisk bare at bade i en badering eller flyde med strømmen, ned af floden. Det hele lyder rigtig spændende og faktisk som en ret sjov oplevelse, hvis det ikke var fordi, at jeg lige har fanget piratfisk i samme flod. Nu har står det også ned i stænger og med ét slår et lyn ned, rigtig tæt på os. Jeg kan ikke mindes at jeg nogensinde har været så tæt på et lyn, hvilket føles som om det slog ned under et hundrede meter, fra os.

 

Det står ned i stænger!

 

Regnen forsætter og vi sætter os ud i hængekøjerne, indtil det stilner af og vi kan gå mod hytterne. Vi har nu omkring halvanden times tid, indtil vi sejler længere op af floden, klokken 16:00. Jeg tror virkelig det kræver at jeg slår hjernen fra, når jeg skal hoppe ned i den badering, altså det er under tre timer siden, at jeg stod og hev piratfisk op i kanoen. Udover det så er her slanger og andet spændende i floden, for ikke at starte på candiru. Det er en malle og parasit som også bliver kaldt vampyrfisk. Den svømmer op i urinrøret, vagina eller endetarmen, hvor den kan lugte fx urin. Når vampyrfisken sætter sig fast, så er den kun omkring 25 mm, men den kan blive op til 17 cm, efter den har sat sig fast. Den her lille møgparasit har så en modhage, som gør at den sidder fast og ikke kan komme ud igen. Så den eneste måde at fjerne den på, det er fx ved at flække penis på langs og så pille den ud, den vej. Hyggelig fætter, ik’? Edwin siger dog at den kun er længere oppe af floden, men bare tanken om den, er rigeligt.

 

Det store træ ved River Lodge.

Gummistøvler og regnponchoer hænger til tørre ved River Lodge.

Redningsvestene hænger også til tørre efter regnen.

 

 

Baderinge i floden

Da regnen er stilet af og klokken er 16:00, hopper Camila, Moritz og jeg i kanoen. Vi får alle redningsveste på og sejler ti minutters tid, op af floden. Her ligger Edwin så til, hvor floden tager et sving og siger ”vamos”. Det kan du sgu sagtens sige, tænker jeg. Du skal jo ikke i vandet, du skal bare sidde heroppe i kanoen og grine af os rædselsslagne turister, der nu skal hoppe i floden med en badering. Det er super angstprovokerende at skulle træde udover siden på kanoen og sidde der med røven i vandskorpen.

 

 

De første par minutter forsøger jeg at joke lidt med både piratfisk, slanger, edderkopper og noget napper i min røv. Det giver et par gode grin og en mere afslappet stemning, mens vi flyder ned af floden. Det er en ligeligt fordelt blanding mellem galt og genialt, at sidde her i en badering, midt i Cuyabeno junglens flod. Det er virkelig både fantastisk smukt, specielt og afslappende, men netop også angstprovokerende, fordi så meget kan gøre livet surt for én, her i junglen. Vi flyder ned af floden i en god halv times tid og da vi ankommer til River Lodge, har jeg overvundet den værste frygt.

 

 

Jeg har fra starten af turen med baderingen sagt at det ikke tæller som badning, hvis hovedet ikke har været under. Men det virker lidt for nemt bare at dyppe sig ned under vandet her ved trappen op til River Lodge. Derfor finder jeg det reb som er bundet fast til et træ og hvor man så kan svinge sig ud fra bredden og lande i floden. Jeg er selvfølgelig første person til at tage fat i rebet og så er der jo ingen vej tilbage, slet ikke da jeg forlader broen og giver slip fra rebet. Jeg aner ikke helt hvad jeg fik råbt, inden jeg ramte vandet, men det var hvert fald ikke noget med, at det var en god idé. Jeg rammer vandet og ryger et godt stykke under. Det er faktisk en rigtig behagelig temperatur og strømmen gør at jeg svømmer som en anden Michael Phelps mod trappen op til River Lodge. Det var alligevel ikke så slemt igen, så jeg nupper endnu en tur fra rebet, denne gang dog uden råb på vej ned.

 

 

 

Aftentur i junglen

Vi er vidst alle tre høje af turen i floden og nu har vi lige halvanden times afslapning, til at tage et bad og falde til ro, inden vi skal på en aften vandring igennem junglen. Det er totalt mørkt da vi forlader River Lodge og bevæger os ind i junglen. Denne gang fra en anden side af River Lodge, så nu er jeg pludseligt på total udebane igen. Der er græshopper, fårekyllinger, frøer, vandrende pinde og én enkelt edderkop, som er giftig. Desværre har jeg endnu ikke fået ”fornøjelsen” af mødet med en slange endnu. Drømmen er lidt at se en levende anakonda, i sit naturlige miljø. Så heldig er vi dog ikke her til aften og går tilbage mod River Lodge.

 

Cuyabeno junglens nataktive dyr.

Cuyabeno junglens nataktive dyr.

Cuyabeno junglens nataktive dyr.

Cuyabeno junglens nataktive dyr.

Cuyabeno junglens nataktive dyr.

Cuyabeno junglens nataktive dyr.

Cuyabeno junglens nataktive dyr.

Cuyabeno junglens nataktive dyr.

 

Dagens aftensmad består af ris, kød, broccoli og banan. Jeg her siden jeg forlod Quito, ikke haft den der totale mæthedsfølelse endnu, men det klarer jeg fint. Der sker ikke noget ved at jeg taber et par kilo på maven alligevel.

 

Så er der dækket op til aftensmaden.

Aftensmaden som er ris, kød, broccoli og et par skiver banan.

 

Camila får en del hoste anfald og siger det har været sådan et par uger nu. Jeg siger så for sjov, hvordan hun fik sneget sig udenom lægerne, da de ankom. Det gjorde de heller ikke, men Camila havde holdt hosten tilbage og var kommet igennem tjekket. Jeg må da indrømme at Coronavirussen slår mig lidt i baghovedet og at jeg tænker da tanken, men for mig selv.

Under middagen siger Edwin så at vi skal på tur hele dagen i morgen, hvilket passer mig perfekt, da det er sidste fulde dag, som jeg har i junglen. Her skal vi op til en sø, hvor vi måske kan se lyserøde delfiner og andre nye dyr, da det er en anden del af junglen. Udover det skal vi besøge en lille by, som er inde i junglen

Vi går alle hvert til sit efter maden og efter at jeg har børstet tænder og konstateret at tøjet på værelset på ingen måde er tørt, men lugter utrolig jordslået, så trækker jeg på skuldrene og går under myggenettet. Nu skal jeg have høretelefonerne i og så skal jeg høre ”Vestegnens helte”. Det er altså en sjov podcast, hvis man er til røverhistorier fra Vestegnen. Jeg kan da ikke sove fra nu til vækkeuret ringer, fordi der er over ti timer til.

 

Søndag, 8. marts – 2020

Andet fra samme kategori

Bornholms kyststi – Dag 7

Bornholms kyststi – Dag 7

Fra Hasle til Rønne     Morgen i snegletempo Da jeg åbner øjnene i soveposen og kigger mig omkring i shelteret, er det til min første morgen på turen, uden vækkeuret har været slået til. Jeg har kun omkring 9 km ind til Rønne og derfor er der på ingen måde...
Bornholms kyststi – Dag 6

Bornholms kyststi – Dag 6

Fra Opalsøen til Hasle     Hammershus borgruin i regn og blæst Da jeg slår øjnene op i hængekøjen, er jeg godt klatøjet. Jeg kom aldrig rigtigt til at føle mig tilpas i hængekøjen, så selvom jeg gik tidligt i seng, så fik jeg ikke sovet meget og den søvn jeg...
Bornholms kyststi – Dag 5

Bornholms kyststi – Dag 5

Fra Østerlars til Opalsøen     Morgenmad på Gudhjem røgeri Når jeg er på disse vandringer, så har jeg ikke selv sat en alarm på telefonen for at komme op, det sørger både naturen og mit indre vækkeur for. Jeg vågner stort set næsten altid omkring klokken syv...
Bornholms kyststi – Dag 4

Bornholms kyststi – Dag 4

Fra Svaneke til Østerlars     Høj på overnatning i telt Jeg slår øjnene op klokken halv syv og selvom teltet har kostet under en hund, så har jeg faktisk sovet udmærket. Jeg vågnede kort omkring tre tiden, men kun fordi jeg hørte regnen slå mod teltdugen....
Bornholms kyststi – Dag 3

Bornholms kyststi – Dag 3

Fra Snogebæk til Svaneke     Frisk vind i shelteret til solopgang Da jeg kvart over seks slår øjnene op, er det til lyden af den blafrende presenning som lukker det ene friske vindpust ind i shelteret efter det andet, alt imens solopgangen så småt, er ved at...
Bornholms kyststi – Dag 2

Bornholms kyststi – Dag 2

Fra Boderne til Snogebæk     Tidligt op og ud på stierne Klokken er omkring seks, da jeg slår øjnene op og åbner døren ud til shelterpladsen. Jeg ligger lidt i soveposen og drømmer om at man kunne fryse tiden og bare ligge her resten af dagen og nyde...
Bornholms kyststi – Dag 1

Bornholms kyststi – Dag 1

Fra Rønne til Boderne     Med offentlig transport til Køge Det er torsdag aften d. 23/7 2020, tasken er pakket med oppakning til en uges vandring på Bornholm og jeg er virkelig klar til at komme tilbage til solskinsøen, som jeg ikke har besøgt siden 7....
Overblik over Bornholms Kyststi

Overblik over Bornholms Kyststi

Grundlæggende om Kyststien Kyststien bliver ofte beskrevet som en 120 kms vandrerute, rundt om Bornholms kystlinje. Men en stor del af vandreruten går faktisk langs de gamle redningsstier, som blev grundlagt allerede tilbage i 1895, da folketinget vedtog Danmarks...
Gendarmstien – Dag 4

Gendarmstien – Dag 4

Fra Kollund skov til Padborg       Blikstille morgen i Flensborg Fjord Jeg faldt i søvn til synet af Flensborg Fjord og jeg vågner til samme fjord, i total blikstille tilstand. Det store skibsværft på Flensborg havn, er lyst op i morgensolens stråler og...
Gendarmstien – Dag 3

Gendarmstien – Dag 3

Fra Gråsten til Kollund skov       Sovet som en sten, vækket af gravemaskine Her til morgen er der ingen som har sat alarm i shelteret, eller har planer om en tidlig start på vandringen. Fuglesang udenfor shelteret og solens stråler er normalt mit...
Gendarmstien – Dag 2

Gendarmstien – Dag 2

Fra Kobbel skov til Gråsten       Solopgang, kaffe og stilhed! Jeg elsker at sove udenfor i naturen, men når det er første nat udenfor, så skal man altid lige finde sig til rette og med vandringen på de 37 km i går, så vidste jeg godt det ville blive en...
Gendarmstien – Dag 1

Gendarmstien – Dag 1

Fra Skovby til Kobbel skov     Mama sørger for morgenmad og transport til Skovby Som altid før et nyt eventyr, så sover jeg aldrig natten op til turen skal starte, så da vækkeuret ringer klokken 05:45, er det ikke ligefrem fordi jeg flyver ud af sengen. Men...
Gendarmstien

Gendarmstien

Overblik over gendarmstien       Efter at have vandret Gendarmstien fra Skovby til Padborg i juni 2020, kan jeg kun tilslutte mig koret om at dette er en af Danmarks smukkeste vandreruter. Vælger du at gå fra Padborg til Skovby eller omvendt som jeg...
TelefériQo i Quito

TelefériQo i Quito

En overskyet fornøjelse       Masaya hostel til TelefériQo Jeg vågner ved alarmen går i gang omkring klokken ni og kravler derefter ned fra overkøjen, på den otte personers stuen på Masaya hostel, som jeg bor på. Jeg går ned i køkkenet og laver mig en...
Independiente del Valle mod Junior de Barranquilla

Independiente del Valle mod Junior de Barranquilla

Tomt kæmpe stadion uden tag, i regnvejr       Opgave inden Estadio Olímpico Atahualpa Inden jeg kan tage til dagens fodboldkamp mellem Independiente del Valle (Ecuador) og Junior de Barranquilla (Colombia) i Copa Libertadores, har jeg en super vigtig...
L.D.U. Quito mod River Plate

L.D.U. Quito mod River Plate

Sendt hjem til Argentina, på røv og albuer     Fra hostel til La Casa Blanca Da jeg i morgen skal ud på ”Cuyabeno jungletur”, så går jeg på jagt efter solcreme og insektspray, i de nærliggende supermarkeder. Da jeg har fået styr på hvad jeg vil lade blive på...
Independiente del Valle mod Olmedo

Independiente del Valle mod Olmedo

Choknederlag på Estadio de Ruminahui     Fra hostel til stadion Jeg forlader hostellet Masaya, som ligger i den gamle bydel i Quito. På hostellet har receptionisten fortalt mig at der gerne skulle køre en bus fra ”Estación Playón de La Marín”, som er en...
Cuyabeno junglen – Dag 5

Cuyabeno junglen – Dag 5

Nu tilbage mod Quito     Morgentur i kanoen Vækkeuret ringer tidligt i dag, faktisk helt bestemt klokken 5:00. Edwin har besluttet at vi skal på en tur op af floden klokken 6:00 i kano, for at se om vi kan få øje på nogle morgentrætte dyr. På mit tidligere...
Cuyabeno junglen – Dag 4

Cuyabeno junglen – Dag 4

En utrolig dagstur i junglen     Drømmene Vækkeuret hiver mig ud af drømmeland, klokken syv. Jeg har nogle drømme for tiden, som føles rigtig virkelige. Den seneste tid har de handlet meget om fremtiden, for mig. Jeg drømmer for tiden om en campervan, om at...
Cuyabeno junglen – Dag 3

Cuyabeno junglen – Dag 3

Piratfiskeri og badning i samme flod     Piratfiskeri Alarmen ringer som planlagt klokken 7:00 og jeg ligger bare en halv time under myggenettet og vågner stille og roligt. Lidt i otte går jeg hen til restauranten, hvor der er morgenmad. I dag får vi tre...
Cuyabeno jungletur – Dag 2

Cuyabeno jungletur – Dag 2

Regn i regnskoven     Morgenmad og morgentur i junglen Jeg har sovet som en sten, da jeg endelig kunne falde i søvn. Vækkeuret ringer klokken 7:00 og bagefter ligger jeg bare i fosterstilling, under myggenettet og slapper af, indtil jeg bliver nød til at stå...
Cuyabeno jungletur – Rejsen til junglen og dag 1

Cuyabeno jungletur – Rejsen til junglen og dag 1

Her skal jeg sgu da ikke bo?!     På gensyn Quito Jeg vågner ved alarmen går i gang, klokken kvart i otte. Næsten alle mine ting er pakket ned i rygsækken og jeg skal i dag tjekke ud fra Masaya hostel i Quito, for at tage på min første rigtige jungletur...
Mitad del Mundo – Ækvators nulpunkt

Mitad del Mundo – Ækvators nulpunkt

Ækvators nulpunkt     Ciudad Mitad del Mundo Små 30 km fra centrum i Quito, hovedstaden i Ecuador, (Ecuador oversat fra spansk til engelsk er equator, som igen oversat til dansk fra engelsk betyder ækvator) ligger San Antonio de Pichincha. Byen bliver hvert...
Vandretur i Cajas National Park

Vandretur i Cajas National Park

Fra kontor dag til vandretur     Fra kontor dag til vandretur Her på hostellet ”Mallki Hostel” i Cuenca, havde jeg faktisk planlagt en dag på kontoret i dag. Når jeg siger på kontoret, så mener jeg faktisk bare min seng, eller en sofa i opholdsstuen, hvor...
Club Sport Emelec mod Guayaquil City FC

Club Sport Emelec mod Guayaquil City FC

Estadio George Capwell   Anskaffelse af kampbillet Noget af det første jeg altid gør, når jeg kommer til et nyt land eller by, under mine rejser, er at tjekke min groundhopper app på telefonen, som hedder ”Futbology”. Her kan jeg få en idé om hvilke fodboldhold...
Deportivo Municipal mod UTC

Deportivo Municipal mod UTC

Estadio Universidad San Marcos   Tilbage til hostel, pool og en øl Efter fodboldkampen tidligere i dag, som var ”Club Sporting Cristal der spillede mod Cusco FC”, tog jeg en Uber tilbage til hostellet klokken 12:55, til 17 soles (34 kr). Jeg går direkte ind på...
Club Sporting Cristal mod Cusco FC

Club Sporting Cristal mod Cusco FC

Estadio Alberto Gallardo   Op og afsted! Efter jeg kom hjem fra kampen ”Universitario de Deportes mod Sport Huancayo” i går aftes, så skulle det da fejres at jeg nu havde set min første fodboldkamp, her i Sydamerika. Det blev så til en god håndfuld øl på...
Laguna Paron – Klart den bumlende bustur værd!

Laguna Paron – Klart den bumlende bustur værd!

Alene afsted til Laguna Paron Ana tog afsted med bussen i går, så nu er jeg igen alene med min rygsæk. Det er utrolig dejligt med selskab undervejs på rejsen, men lige netop på denne her rejse, vil jeg gerne rejse solo og ikke være afhængig af andres rejsemål, eller...
Laguna 69 – På lagune tur i regnvejr

Laguna 69 – På lagune tur i regnvejr

På lagune tur i regnvejr   Morgenstund har guld i mund Vækkeuret ringer klokken fire og jeg begår den fejl som jeg heldigvis meget sjældent gør når jeg skal på en tur, jeg slår nemlig alarmen fra og falder i søvn igen. Ana vækker mig ti minutter efter, da hendes...
Pastoruri Glacier – Min første gletsjer

Pastoruri Glacier – Min første gletsjer

Ana og jeg sidder klar i receptionen lidt i ni, da det er vores afhentningstidspunkt. Vi har booket turen til Pastoruri gletsjeren igennem hostellet og dermed fået lidt rabat. Ulempen er at man ikke helt kan vide sig sikker på, hvilket selskab man kommer med. Turen...
Første fodboldkamp i Sydamerika!

Første fodboldkamp i Sydamerika!

“Universitario de Deportes mod Sport Huancayo” Allerede den 5. februar forsøgte jeg at komme ind på Estadio Monumental ”U”, i Lima, Peru. Universitario de Deportes fra Peru, skal møde Cerro Porteno fra Paraguay, i Copa Libertadores kvalifikationen. Jeg...
Rainbow Mountain – I regn, slud og sne

Rainbow Mountain – I regn, slud og sne

Vækkeuret ringer klokken 2.30 og jeg har fået af vide at jeg kan blive hentet i receptionen på Wild Rover, fra klokken 3.00. Allerede 10 minutter efter vækkeuret har ringet, har jeg fået vand i hovedet, børstet tænder og lidt duft under armene. Jeg tjekker det hele...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 4 – 28. Januar.

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 4 – 28. Januar.

Jeg har sovet som en sten og er ikke helt frisk på at stå op, da vækkeuret ringer 3.35 på Inti Punku hotellet, så jeg snuser videre to gange. Men der intet at gøre, dette er den store dag på turen og jeg kan sove, når jeg forhåbentligt bliver en gammel berejst mand....
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 3 – 27. Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 3 – 27. Januar

Klokken fem bliver jeg vækket af Max, som serverer varm coca te i teltet. Der bliver rusket lidt i teltdugen og Max siger ”Hello! Good morning Kristian, how are you? I’m having coca ready”. Men inden jeg kan nyde min coca te, har jeg lige et hængeparti fra natten, der...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 2 – 26 . Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 2 – 26 . Januar

Der bliver rusket i teltet og Max står klar udenfor med varm coca te, man kan nyde i soveposen, inden man står op. Klokken er fire og efter små tre kvarter bliver der serveret morgenmad i den lille hytte, som ligger op af teltene. Der bliver hurtigt den stemning...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 1 – 25. Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 1 – 25. Januar

Jeg har sat vækkeuret til 3.30 og jeg føler en spænding, i hele kroppen. Har jeg nu husket det hele og pakket alt korrekt ned? Jeg når at pakke det hele ned og ud flere gange, inden jeg bliver hentet klokken ti minutter over fem. En mand efterspørger mit navn i døren...
Lares Trek til Machu Picchu – Fire dage, tre overnatninger

Lares Trek til Machu Picchu – Fire dage, tre overnatninger

Briefing aftenen før afgang Overordnede information: Fra og til: Cusco → Lares Trek → Machu Picchu → Cusco. Type tur: Vandring, kulturel. Sværhedsgrad: +Middel, det kræver noget tilvænning med det lette luftlag og visse steder går det stejlt opad. Sæson: Lares Trek er...
Cerro Manquehue, Santiago dalens top!

Cerro Manquehue, Santiago dalens top!

Hovedstaden i Chile er Santiago som ligger i en dal, med bjerge omkring sig. Bliver det travle by liv for meget, så er det guld værd at komme ud og mærke naturen, stilheden og den ”friske” luft. Efter over en uge i Santiago, har jeg endnu ikke set noget regn eller...
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.