Jeg har sovet som en sten og er ikke helt frisk på at stå op, da vækkeuret ringer 3.35 på Inti Punku hotellet, så jeg snuser videre to gange. Men der intet at gøre, dette er den store dag på turen og jeg kan sove, når jeg forhåbentligt bliver en gammel berejst mand. Jeg sidder som en af de første af deltagerne på turen, nede i restauranten til morgenmaden, klokken 4.35. Der er en buffet af forskelligt slags morgenmad, men jeg fylder min tallerken med brød, røræg, oliven og en skål yoghurt med frugt, som sidemenu. Til morgenmaden får jeg også et par kopper kaffe, bare lige for at komme ordentligt i gang og så lidt juice til at skylle efter med. Efter en lille time efter har vi afgang fra hotellet til busstationen, hvor der allerede er lidt kø, for at tage den 45 minutter lange tur op til Machu Picchu. Spændingen sitrer i kroppen og jeg glæder mig rigtig meget, men kan det nu leve op til forventningerne, holder vejret sig tørt og er der mon for tåget på toppen?

Indgagen til Machu Picchu

Nil fortæller om Machu Picchu

Da vi ankommer til indgangen er der et lille bord, hvor et pas stempel ligger klart til de besøgende, så man kan stemple sit eget pas. Jeg er lidt usikker i starten om det nu overhovedet er lovligt at stemple sit eget pas og om det overhovedet kommer til at se ordentligt ud. Jeg afventer lidt og ser hvordan de andre forholder sig, men da alle andre gør det, så forsøger jeg selvfølgelig også. Første stempel er bestemt ikke noget at juble over da det bliver mistrygt lidt, så jeg forsøger igen. Resultatet bliver ikke ligefrem meget bedre, men jeg kan jo ikke stemple hele passet til med Machu Picchu, så jeg godtager det og forsøger at tørre passet, inden jeg gemmer det ned i lommen igen.

Bjergene omkring Machu Picchu

Vi går op til billetkontrollen i samlet flok og stemningen blandt deltagerne er som en folk vilde børnehavebørn på vej ind i en forlystelses park, da vi træder indenfor porten. Vi behøver ikke gå ret længe før ruinerne viser sig fantastisk flot frem. Her er næsten ingen turister, da klokken kun er kvart i syv og vi har mulighed for at tage alle de selfies eller billeder vi vil, uden nogen har bedømmende øjne eller stresser på os.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Hele gruppen samlet på Machu Picchu.

Nil forklarer at der ingen alpacas er på Machu Picchu, da det ganske enkelt er for varmt for dem. Der er til gengæld en del lamaer, som regeringen har øremærket, for at give turisterne en ekstra oplevelse og muligheden for et specielt billede med Machu Picchu i baggrunden, mens en lama står og gnasker græs, i forgrunden.

Lama på Machu Picchu.

Lama på Machu Picchu.

Nil er virkelig en god guide og kaster omkring sig med gode facts og viden, man ikke bare opstøver på google. Jeg var sikker på at Machu Picchu faktisk var det rigtige navn, men ingen kan rigtige vide det, da der ikke er nogen beviser for at Inca folket faktisk selv brugte dette navn. Egypterne brugte hieroglyffer, romerne brugte det uddøde sprog latin og bl.a. vikingerne brugte runer til at nedskrive deres historie og virke, men der er ingen direkte skrifter fra Inca folket, som kan bekræfte ret meget omkring dem. Derfor er folkefærdet også stadig den dag i dag mystisk og der er meget vi ikke har lært om dem endnu. Da Machu Picchu blev fundet d. 24. juli 1911 af nordamerikaneren Hiram Bingham, var det totalt dækket til af jungle og derfor var udsynet over byen på ingen måde så godt, som det er i dag. Paladset var for den niende konge Pachacuti Inca Yupanqui og bestod primært af det øverste sociale lag, men der var også mellemklasse og slaver i Machu Picchu, hvor der menes at være bosat omkring 1.000 personer. Byen nåede aldrig at blive færdigbygget, hvilket man tydeligt kan se på Montana bjerget, hvor byggeriet kun lige er startet.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

I alt var Inca folket ca. 12 millioner mennesker samlet set, hvor byen Cusco var hovedstaden. Meget tyder dog på at byen ikke kun havde et formål, men var en by med både fremtrædende personer indenfor Inca folkets religion, bopæl for øverste sociale lag og handelsby. I dag står 85% af Machu Picchu stadig som da det blev fundet og det vil der ikke blive ændret på, eftersom det kom på Unescos verdensarvsliste i 1983 og 24 år efter, altså i 2007, blev det tildelt pladsen som et af verdens syv vidundere.

Guiden Nil på Machu Picchu.

Guiden Nil på Machu Picchu.

Flere gange skal min hjerne på overarbejde, da jeg både skal håndtere at suge viden om Machu Picchu til mig fra Nils forklaringer og samtidigt forsøge at beherske min kæbe i at ramme jorden, fordi udsigten og størrelsen på stedet, er utroligt. Himlen er klar og solen skinner men der suser ofte lige en tåge igennem bjerget, som giver en helt speciel følelse af mystik, som byen stadig besidder. Vi har været mere end heldige med vejret, på hele vores vandretur, så tak Pachamama. Måske den ofring vi udførte på Condor passet, virkelig havde en effekt?

Indgangen for den øverste klasse på Machu Picchu.

Nil forklarer omkring en grav der er under denne sten på Machu Picchu.

Machu Picchu, bliver velligeholdt af mange arbejdere, hver dag.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Der bliver taget selfies, gruppebilleder og generelt bare utallige mange billeder af området og ruinerne. Dette er i sandhed et af verdens vidundere og jeg forstår godt det skal bevares, fordi det er virkelig et enestående sted.

På Machu Picchu er der kun envejstrafik og har du først gået ti skridt frem, så kan du ikke vende om. Det holder parkbetjentene øje med og der bliver fløjtet højt i en fløjte, så du ikke er i tvivl om du har brudt en af reglerne. Som udover at gå tilbage på stierne, er der også andre regler for Machu Picchu, som er lidt ”anderledes”. Det er nemlig forbudt at lave et ”hoppe billede”, bruge vandrestave eller have en selfiestang. En historie der minder dig om at bruge toiletterne, INDEN du er kommet ind til selve ruinerne, er denne her. Den 16. januar 2020 er sikkert en dag for seks turister, de aldrig glemmer og med god grund. Tre fra Brasilien, én fra Argentina, én fra Frankrig og den sidste fra Chile, havde sikkert som mange andre glædet sig til at skulle opleve Machu Picchu. Desværre glemte de at bruge toilettet inden de passerede indgangen og med udsigt til at skulle forlade området for at komme på toilettet, tog de en fatal og direkte hovedløs dum beslutning. De valgte at bryde afspærringen til ét af stedets mest hellige steder, nemlig sol templet. Ikke nok med at efterladenskaber blev fundet der, så var en sten også skubbet ned fra muren og ødelagt. De blev alle smidt ud af Machu Picchu, arresteret af politiet udenfor og de fem udlændinge blev sat i en bus og kørt mod nærmeste grænse, som er Bolivia. Udover udvisningen fra stedet, at blive smidt ud af landet OG få et indrejseforbud de næste 15 år(!) for udlændingene, så er en sidste også i gang med en retssag, som kan udløse fire års fængsel, hvis han bliver dømt. Af andre hovedløse episoder kan nævnes at fire amerikanere blev smidt ud fra Machu Picchu i 2014, for at forsøge at tage nøgenbilleder.

Inca kongens bopæl på Machu Picchu.

Machu Picchu.

Inca kongens toilet på Machu Picchu.

Machu Picchu.

Lokale arbejdere holder pause med coca blade på Machu Picchu.

Vi vandrer ned til selve Machu Picchu ruinerne og der er historie i alle afkroge af byen og ruinerne. Nil fører ordet og vejen, som tager os igennem porten for de velhavende som fører ind til Machu Picchu. Der er to, en for overklassen og en for resten af indbyggerne. Derfra ser vi bl.a. sol templet, kongens bolig og toilet, hovedtemplet og den store plads midt i byen. Fire personer fra gruppen har været så heldige at få fat på billetter til at bestige Montana, hvor der kun bliver sat 400 billetter til salg om dagen, den oplevelse ville jeg virkelig gerne have haft, men der var udsolgt og sådan er det jo når man ankommer, i sidste sekund. Til selve Machu Picchu får 4.000 besøgende lov at komme ind om dagen, så du skal altså være ude i god tid, for at være sikker på at kunne komme ind. Vi var også i og omkring ruinerne til omkring halv tolv, så små fem timer og jeg ville sagtens kunne have brugt flere timer på dette magiske sted.

Machu Picchu.

Max forklarer omkring Machu Picchu.

En af bygningerne som har taget skade efter et jordskælv på Machu Picchu.

Nil forklarer omkring Machu Picchu.

Machu Picchu.

Machu Picchu.

Men når man går ud af udgangen, så er man som sagt ude og kan ikke komme ind igen. Så vi vælger at tage bussen de 45 minutter ned til byen Aguas Calientes og få en øl på oplevelsen. Vi mødes hele gruppen til en afskedsmiddag klokken 14 og 14.55 skal halvdelen af gruppen, tilbage mod Ollantaytambo, hvor en bus fra Alpaca Expeditions venter og som kører os tilbage til Cusco, hvor vi bliver sat af på hvert vores hostel/hotel. Turen har været én af de bedste turer, jeg nogensinde har været på og det er umuligt at beskrive det til ende eller vise billeder der retfærdiggør hvor smukt og mystisk stedet reelt er. Jeg kan virkelig kun anbefale Alpaca Expeditions og ”Lares trek” til alle som ønsker en fantastisk oplevelse, de aldrig vil glemme.

Den store sten på Machu Picchu, som har samme form som bjerget bagved.

Den store sten på Machu Picchu, som har samme form som bjerget bagved.

Machu Picchu.

Togene kører direkte igennem byen.

Floden som løber igennem byen.

Aftensmaden inden vi tog tilbage mod Cusco.

Toget på vej tilbage mod Cusco.

Alpaca Expeditions.

Alpaca Expeditions.

Andet fra samme kategori

Bornholms kyststi – Dag 7

Bornholms kyststi – Dag 7

Fra Hasle til Rønne     Morgen i snegletempo Da jeg åbner øjnene i soveposen og kigger mig omkring i shelteret, er det til min første morgen på turen, uden vækkeuret har været slået til. Jeg har kun omkring 9 km ind til Rønne og derfor er der på ingen måde...
Bornholms kyststi – Dag 6

Bornholms kyststi – Dag 6

Fra Opalsøen til Hasle     Hammershus borgruin i regn og blæst Da jeg slår øjnene op i hængekøjen, er jeg godt klatøjet. Jeg kom aldrig rigtigt til at føle mig tilpas i hængekøjen, så selvom jeg gik tidligt i seng, så fik jeg ikke sovet meget og den søvn jeg...
Bornholms kyststi – Dag 5

Bornholms kyststi – Dag 5

Fra Østerlars til Opalsøen     Morgenmad på Gudhjem røgeri Når jeg er på disse vandringer, så har jeg ikke selv sat en alarm på telefonen for at komme op, det sørger både naturen og mit indre vækkeur for. Jeg vågner stort set næsten altid omkring klokken syv...
Bornholms kyststi – Dag 4

Bornholms kyststi – Dag 4

Fra Svaneke til Østerlars     Høj på overnatning i telt Jeg slår øjnene op klokken halv syv og selvom teltet har kostet under en hund, så har jeg faktisk sovet udmærket. Jeg vågnede kort omkring tre tiden, men kun fordi jeg hørte regnen slå mod teltdugen....
Bornholms kyststi – Dag 3

Bornholms kyststi – Dag 3

Fra Snogebæk til Svaneke     Frisk vind i shelteret til solopgang Da jeg kvart over seks slår øjnene op, er det til lyden af den blafrende presenning som lukker det ene friske vindpust ind i shelteret efter det andet, alt imens solopgangen så småt, er ved at...
Bornholms kyststi – Dag 2

Bornholms kyststi – Dag 2

Fra Boderne til Snogebæk     Tidligt op og ud på stierne Klokken er omkring seks, da jeg slår øjnene op og åbner døren ud til shelterpladsen. Jeg ligger lidt i soveposen og drømmer om at man kunne fryse tiden og bare ligge her resten af dagen og nyde...
Bornholms kyststi – Dag 1

Bornholms kyststi – Dag 1

Fra Rønne til Boderne     Med offentlig transport til Køge Det er torsdag aften d. 23/7 2020, tasken er pakket med oppakning til en uges vandring på Bornholm og jeg er virkelig klar til at komme tilbage til solskinsøen, som jeg ikke har besøgt siden 7....
Overblik over Bornholms Kyststi

Overblik over Bornholms Kyststi

Grundlæggende om Kyststien Kyststien bliver ofte beskrevet som en 120 kms vandrerute, rundt om Bornholms kystlinje. Men en stor del af vandreruten går faktisk langs de gamle redningsstier, som blev grundlagt allerede tilbage i 1895, da folketinget vedtog Danmarks...
Gendarmstien – Dag 4

Gendarmstien – Dag 4

Fra Kollund skov til Padborg       Blikstille morgen i Flensborg Fjord Jeg faldt i søvn til synet af Flensborg Fjord og jeg vågner til samme fjord, i total blikstille tilstand. Det store skibsværft på Flensborg havn, er lyst op i morgensolens stråler og...
Gendarmstien – Dag 3

Gendarmstien – Dag 3

Fra Gråsten til Kollund skov       Sovet som en sten, vækket af gravemaskine Her til morgen er der ingen som har sat alarm i shelteret, eller har planer om en tidlig start på vandringen. Fuglesang udenfor shelteret og solens stråler er normalt mit...
Gendarmstien – Dag 2

Gendarmstien – Dag 2

Fra Kobbel skov til Gråsten       Solopgang, kaffe og stilhed! Jeg elsker at sove udenfor i naturen, men når det er første nat udenfor, så skal man altid lige finde sig til rette og med vandringen på de 37 km i går, så vidste jeg godt det ville blive en...
Gendarmstien – Dag 1

Gendarmstien – Dag 1

Fra Skovby til Kobbel skov     Mama sørger for morgenmad og transport til Skovby Som altid før et nyt eventyr, så sover jeg aldrig natten op til turen skal starte, så da vækkeuret ringer klokken 05:45, er det ikke ligefrem fordi jeg flyver ud af sengen. Men...
Gendarmstien

Gendarmstien

Overblik over gendarmstien       Efter at have vandret Gendarmstien fra Skovby til Padborg i juni 2020, kan jeg kun tilslutte mig koret om at dette er en af Danmarks smukkeste vandreruter. Vælger du at gå fra Padborg til Skovby eller omvendt som jeg...
TelefériQo i Quito

TelefériQo i Quito

En overskyet fornøjelse       Masaya hostel til TelefériQo Jeg vågner ved alarmen går i gang omkring klokken ni og kravler derefter ned fra overkøjen, på den otte personers stuen på Masaya hostel, som jeg bor på. Jeg går ned i køkkenet og laver mig en...
Independiente del Valle mod Junior de Barranquilla

Independiente del Valle mod Junior de Barranquilla

Tomt kæmpe stadion uden tag, i regnvejr       Opgave inden Estadio Olímpico Atahualpa Inden jeg kan tage til dagens fodboldkamp mellem Independiente del Valle (Ecuador) og Junior de Barranquilla (Colombia) i Copa Libertadores, har jeg en super vigtig...
L.D.U. Quito mod River Plate

L.D.U. Quito mod River Plate

Sendt hjem til Argentina, på røv og albuer     Fra hostel til La Casa Blanca Da jeg i morgen skal ud på ”Cuyabeno jungletur”, så går jeg på jagt efter solcreme og insektspray, i de nærliggende supermarkeder. Da jeg har fået styr på hvad jeg vil lade blive på...
Independiente del Valle mod Olmedo

Independiente del Valle mod Olmedo

Choknederlag på Estadio de Ruminahui     Fra hostel til stadion Jeg forlader hostellet Masaya, som ligger i den gamle bydel i Quito. På hostellet har receptionisten fortalt mig at der gerne skulle køre en bus fra ”Estación Playón de La Marín”, som er en...
Cuyabeno junglen – Dag 5

Cuyabeno junglen – Dag 5

Nu tilbage mod Quito     Morgentur i kanoen Vækkeuret ringer tidligt i dag, faktisk helt bestemt klokken 5:00. Edwin har besluttet at vi skal på en tur op af floden klokken 6:00 i kano, for at se om vi kan få øje på nogle morgentrætte dyr. På mit tidligere...
Cuyabeno junglen – Dag 4

Cuyabeno junglen – Dag 4

En utrolig dagstur i junglen     Drømmene Vækkeuret hiver mig ud af drømmeland, klokken syv. Jeg har nogle drømme for tiden, som føles rigtig virkelige. Den seneste tid har de handlet meget om fremtiden, for mig. Jeg drømmer for tiden om en campervan, om at...
Cuyabeno junglen – Dag 3

Cuyabeno junglen – Dag 3

Piratfiskeri og badning i samme flod     Piratfiskeri Alarmen ringer som planlagt klokken 7:00 og jeg ligger bare en halv time under myggenettet og vågner stille og roligt. Lidt i otte går jeg hen til restauranten, hvor der er morgenmad. I dag får vi tre...
Cuyabeno jungletur – Dag 2

Cuyabeno jungletur – Dag 2

Regn i regnskoven     Morgenmad og morgentur i junglen Jeg har sovet som en sten, da jeg endelig kunne falde i søvn. Vækkeuret ringer klokken 7:00 og bagefter ligger jeg bare i fosterstilling, under myggenettet og slapper af, indtil jeg bliver nød til at stå...
Cuyabeno jungletur – Rejsen til junglen og dag 1

Cuyabeno jungletur – Rejsen til junglen og dag 1

Her skal jeg sgu da ikke bo?!     På gensyn Quito Jeg vågner ved alarmen går i gang, klokken kvart i otte. Næsten alle mine ting er pakket ned i rygsækken og jeg skal i dag tjekke ud fra Masaya hostel i Quito, for at tage på min første rigtige jungletur...
Mitad del Mundo – Ækvators nulpunkt

Mitad del Mundo – Ækvators nulpunkt

Ækvators nulpunkt     Ciudad Mitad del Mundo Små 30 km fra centrum i Quito, hovedstaden i Ecuador, (Ecuador oversat fra spansk til engelsk er equator, som igen oversat til dansk fra engelsk betyder ækvator) ligger San Antonio de Pichincha. Byen bliver hvert...
Vandretur i Cajas National Park

Vandretur i Cajas National Park

Fra kontor dag til vandretur     Fra kontor dag til vandretur Her på hostellet ”Mallki Hostel” i Cuenca, havde jeg faktisk planlagt en dag på kontoret i dag. Når jeg siger på kontoret, så mener jeg faktisk bare min seng, eller en sofa i opholdsstuen, hvor...
Club Sport Emelec mod Guayaquil City FC

Club Sport Emelec mod Guayaquil City FC

Estadio George Capwell   Anskaffelse af kampbillet Noget af det første jeg altid gør, når jeg kommer til et nyt land eller by, under mine rejser, er at tjekke min groundhopper app på telefonen, som hedder ”Futbology”. Her kan jeg få en idé om hvilke fodboldhold...
Deportivo Municipal mod UTC

Deportivo Municipal mod UTC

Estadio Universidad San Marcos   Tilbage til hostel, pool og en øl Efter fodboldkampen tidligere i dag, som var ”Club Sporting Cristal der spillede mod Cusco FC”, tog jeg en Uber tilbage til hostellet klokken 12:55, til 17 soles (34 kr). Jeg går direkte ind på...
Club Sporting Cristal mod Cusco FC

Club Sporting Cristal mod Cusco FC

Estadio Alberto Gallardo   Op og afsted! Efter jeg kom hjem fra kampen ”Universitario de Deportes mod Sport Huancayo” i går aftes, så skulle det da fejres at jeg nu havde set min første fodboldkamp, her i Sydamerika. Det blev så til en god håndfuld øl på...
Laguna Paron – Klart den bumlende bustur værd!

Laguna Paron – Klart den bumlende bustur værd!

Alene afsted til Laguna Paron Ana tog afsted med bussen i går, så nu er jeg igen alene med min rygsæk. Det er utrolig dejligt med selskab undervejs på rejsen, men lige netop på denne her rejse, vil jeg gerne rejse solo og ikke være afhængig af andres rejsemål, eller...
Laguna 69 – På lagune tur i regnvejr

Laguna 69 – På lagune tur i regnvejr

På lagune tur i regnvejr   Morgenstund har guld i mund Vækkeuret ringer klokken fire og jeg begår den fejl som jeg heldigvis meget sjældent gør når jeg skal på en tur, jeg slår nemlig alarmen fra og falder i søvn igen. Ana vækker mig ti minutter efter, da hendes...
Pastoruri Glacier – Min første gletsjer

Pastoruri Glacier – Min første gletsjer

Ana og jeg sidder klar i receptionen lidt i ni, da det er vores afhentningstidspunkt. Vi har booket turen til Pastoruri gletsjeren igennem hostellet og dermed fået lidt rabat. Ulempen er at man ikke helt kan vide sig sikker på, hvilket selskab man kommer med. Turen...
Første fodboldkamp i Sydamerika!

Første fodboldkamp i Sydamerika!

“Universitario de Deportes mod Sport Huancayo” Allerede den 5. februar forsøgte jeg at komme ind på Estadio Monumental ”U”, i Lima, Peru. Universitario de Deportes fra Peru, skal møde Cerro Porteno fra Paraguay, i Copa Libertadores kvalifikationen. Jeg...
Rainbow Mountain – I regn, slud og sne

Rainbow Mountain – I regn, slud og sne

Vækkeuret ringer klokken 2.30 og jeg har fået af vide at jeg kan blive hentet i receptionen på Wild Rover, fra klokken 3.00. Allerede 10 minutter efter vækkeuret har ringet, har jeg fået vand i hovedet, børstet tænder og lidt duft under armene. Jeg tjekker det hele...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 4 – 28. Januar.

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 4 – 28. Januar.

Jeg har sovet som en sten og er ikke helt frisk på at stå op, da vækkeuret ringer 3.35 på Inti Punku hotellet, så jeg snuser videre to gange. Men der intet at gøre, dette er den store dag på turen og jeg kan sove, når jeg forhåbentligt bliver en gammel berejst mand....
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 3 – 27. Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 3 – 27. Januar

Klokken fem bliver jeg vækket af Max, som serverer varm coca te i teltet. Der bliver rusket lidt i teltdugen og Max siger ”Hello! Good morning Kristian, how are you? I’m having coca ready”. Men inden jeg kan nyde min coca te, har jeg lige et hængeparti fra natten, der...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 2 – 26 . Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 2 – 26 . Januar

Der bliver rusket i teltet og Max står klar udenfor med varm coca te, man kan nyde i soveposen, inden man står op. Klokken er fire og efter små tre kvarter bliver der serveret morgenmad i den lille hytte, som ligger op af teltene. Der bliver hurtigt den stemning...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 1 – 25. Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 1 – 25. Januar

Jeg har sat vækkeuret til 3.30 og jeg føler en spænding, i hele kroppen. Har jeg nu husket det hele og pakket alt korrekt ned? Jeg når at pakke det hele ned og ud flere gange, inden jeg bliver hentet klokken ti minutter over fem. En mand efterspørger mit navn i døren...
Lares Trek til Machu Picchu – Fire dage, tre overnatninger

Lares Trek til Machu Picchu – Fire dage, tre overnatninger

Briefing aftenen før afgang Overordnede information: Fra og til: Cusco → Lares Trek → Machu Picchu → Cusco. Type tur: Vandring, kulturel. Sværhedsgrad: +Middel, det kræver noget tilvænning med det lette luftlag og visse steder går det stejlt opad. Sæson: Lares Trek er...
Cerro Manquehue, Santiago dalens top!

Cerro Manquehue, Santiago dalens top!

Hovedstaden i Chile er Santiago som ligger i en dal, med bjerge omkring sig. Bliver det travle by liv for meget, så er det guld værd at komme ud og mærke naturen, stilheden og den ”friske” luft. Efter over en uge i Santiago, har jeg endnu ikke set noget regn eller...
This error message is only visible to WordPress admins