Jeg har sat vækkeuret til 3.30 og jeg føler en spænding, i hele kroppen. Har jeg nu husket det hele og pakket alt korrekt ned? Jeg når at pakke det hele ned og ud flere gange, inden jeg bliver hentet klokken ti minutter over fem. En mand efterspørger mit navn i døren til hostellet og udenfor står yderligere en mand klar til at tage imod, mine rygsække. Jeg har både min dagsrygsæk, duffel bag og min backpacker rygsæk med, da jeg ikke har booket et hostel til vi kommer tilbage til Cusco. I bussen får vi udleveret tæpper og de fleste af deltagerne falder hurtigt i søvn i bussen, men jeg kan simpelthen ikke falde i søvn på den times kørsel vi har til Calca, hvor vi holder en halv times pause til at købe gaver til de lokale børn i bjergene.

Nil på en fed Harley kværn i Calca.

Udsigten fra busvinduet mod “Lares hot spring”.

Udsigten fra busvinduet mod “Lares hot spring”.

Udsigten fra busvinduet mod “Lares hot spring”.

Markedet er lokalt og vi er de eneste turister, hvilket de lokale nemt bemærker, men der er ikke en aggressiv stemning for at få os til at købe noget. De holder bare øje med os. Jeg køber tolv små skumgummi bolde til ti sols og en kop sirup kaffe, da de ikke har pulver kaffe her, morgenkaffen koster to sols. Markedet er fyldt med kød, grønsager og alle mulige småting. Der bliver bestemt ikke tænkt alt for meget på hygiejnen her og kødet ligger side om side med grønsagerne og overfladen har ikke været vasket ordentligt, i noget der ligner dage. De omliggende huse er primitive og efter vi har kørt en smugle væk fra markedet, er de fleste bygget af ler og på den gamle Inca metode.

Kødafdelingen på markedet i Calca.

Allerede ved ankomsten til ”Lares hot spring”, skriger dette sted af et tilholdssted for lokale og de eneste turister udover os, er en anden trekking gruppe som også lige er startet, på deres tur. De termiske bade er fantastiske og en rigtig god måde at starte dagen ud på. Der er flere forskellige temperaturer i de opvarmede pools. Nogle er ”kølige” og andre går helt op til 48°. Jeg tænker at vi jo bliver kogt som middagsmad til de lokale og efter lidt tid vil de stå klar med knive og gafler for at spise os direkte fra den store suppegryde, vi bader rundt i. Efter vi har badet rundt i de forskellige pools i en times tid, er morgenmaden gjort klar til os. Vi samles rundt om et langt bord og der er både kaffe/te, juice, brød, marmelade og smør, scramble egg, frugtfad med alverdens forskelligt frugt og guldkorn vendt i en nødde blanding. Det starter rigtigt godt det her, tænker jeg. Vi er ikke blevet spist af de lokale, men vi har fået en himmelsk morgenmad.

Lares hot spring, hvor de lokale hænger ud og hygger sig.

Lares hot spring, hvor de lokale hænger ud og hygger sig.

Morgenmadsbordet i Lares hot spring.

Morgenmadsbordet i Lares hot spring.

Efter de termiske bade har vi en lille halv times kørsel til vores start, på vandre ruten. Vi ligner alle amatører i det uvante miljø og har svært ved at finde os til rette. Jeg har vandret omkring ti skridt, da jeg fylder munden med coca blade, som ikke har nogen euforiserende effekt, eller gør en afhængig. Men de hjælper derimod på højdesyge, sult og tørst. Jeg kan fra start lide smagen og jeg lærer da også efter en halv times vandring, at jeg har brugt dem helt forkert. Jeg har gumlet løs som de var tyggegummi og slugt dem efter. Det er selvfølgelig helt forkert og de skal ligges ind ved kæben som snus eller skrå. Så lærte jeg da også det.

Coca bladene som jeg havde med på turen.

Vi har dog ikke vandret længe efter det, før Max, som er den ene af vores guider, stopper os. Vi kigger ud på en mark, jeg kan godt se det ligner kartofler, men hvilken art, det ved jeg bestemt ikke. Det er dog også helt i orden, fordi i Peru har de over 3.000 forskellige slags kartoffelarter. Så kan vores ene hvide kartoffel i Danmark, vidst godt pakke sammen.

De første hundred meter med gruppen af deltagere, på Lares trekket.

Fantastiske omgivelser at vandre i.

Kameraet kom allerede fra start på turen, på overarbejde.

Max som er den anden guide, fortæller her om kartofler.

Kunne du vænne dig til denne her udsigt, mens du vandrede?

Vandløb og kunst på ruten.

Efter to timers vandring står vores portere klar ved et vandløb, med vores middagslejr. Der er sat køkkentelt, vores spise telt og toilet telte op. Til forret får vi serveret en suppe og hvidløgsbrød, som smager så kraftigt af hvidløg, at det er godt jeg ikke skal kysse nogen senere på turen. Til hovedret får vi fisk, avokado med fyld, ris, majs med ost på toppen og mango. Det her er langt bedre end forventet, det er jo et fest måltid. Ikke alene er det fantastisk at sidde herude i naturen med bjergene med og uden sne på toppen, vandfald i horisonten og med lokale, som virkelig forkæler vores smagsløg.

Spise teltet og de lokale i baggrunden som solgte strik.

Spise teltet og landskabet var lige til at overkomme.

Så er der tid til at vaske hænder, inden middagsmaden.

Spise teltet som vi brugte alle dagene udover aftensmaden, første aften og den sidste aften hvor vi sagde farvel til guiderne.

De lokale som solgte strik ved siden af spise teltet.

Dagens middagsmad.

Vi vandrer derfra efter halvanden times pause. Men inden vi kommer til lejren, bestiger vi Kiswarani vandfaldet, som får os alle til at blive blæst bagover. Det er syv ”små” vandfald der falder tæt op af hinanden og der kræver utallige stop, at få det hele med på vores billeder. Flere kan allerede nu mærke højden da vores lejr er i 3.900 m.o.h.

Vandreudstyret er på og Kiswarani vandfaldet i baggrunden.

Et tilfreds ansigt og Kiswarani vandfaldet i baggrunden.

Hovedguiden Nil på vej op af Kiswarani vandfaldet.

Jeg viser ofte Brøndby flaget frem, hvorend jeg rejser. Her med Kiswarani vandfaldet i baggrunden.

Kiswarani vandfaldet.

Kiswarani vandfaldet og storslående natur.

Udsigten fra toppen af Kiswarani vandfaldet.

Selfie tid på toppen af Kiswarani vandfaldet.

I alt fra frokosten har vi halvanden times vandring til den blå lagune, hvor vores portere igen er kommet før os og har slået lejr, os deltagere kigger på hinanden og smågriner lidt. Ingen af os har rigtigt været med til at campere i sådan et smukt område før. Det føles så surrealistisk at vores telte er slået op for os omkring denne kæmpe sø, med smukke bjerge som kredser om søen. Jeg har mit eget telt, da vi jo er et ulige antal og hold da op der er plads til at boltre sig på. Porterne har lagt en tynd madras ud som isolering, pustet luftmadrassen op, lagt soveposen klar og der er stillet små skåle frem med varmt vand, så vi kan vaske vores ansigter og hænder, inden der er te tid.

Den blå lagune ved vores teltplads, første nat.

Den blå lagune ved vores teltplads, første nat.

Telt pladsen ved den blå lagune, første nat.

Den blå lagune første nat.

Smilet sidder fast med sådan en udsigt og campingplads.

Smilet sidder fast med sådan en udsigt og campingplads.

Tågen kommer snigende indover campingpladsen, til aftenstid.

Toilet teltet med “udmærket” udsigt.

Det er en del af den daglige rutine at der er te tid, inden aftensmaden. Der står en skål med alverdens forskellige slags te, popcorn, kiks med smør og Nil som er hovedguiden, står for en lille præsentation af i morgen. Normalt bliver det holdt efter aftensmaden, men i dag tager vi det til teen.

Eftermiddags te med popcorn og kiks.

Planen er at vi bliver vækket klokken 4.30 med coca te i teltet, en halv times tid efter er der morgenmad og derefter er der afgang. Vi har en lang, hård dag i morgen. Der er ca. fire timer til toppen af Condor passet, som ligger i 4.650 m.o.h og yderligere to timer ned igen, til vores middagslejr. Der kan blive rigtig koldt på toppen, så alle får besked på at tage deres varme trøjer med i dagsrygsækken og påmindelsen om solbriller, da sneen kan skære i øjnene. Perfekt, tænker jeg. Fordi jeg passer ellers normalt godt på mine ting, men solbriller er det nye, jeg elsker at smide væk. Jeg har allerede købt tre par og smidt fire par væk, fordi jeg havde ét par med hjemmefra. Jeg må undvære og håbe det hele går alligevel.

Teltene er indkylet i tåge.

Aftensmaden består af suppe til forret, til hovedret får vi grønsager, en form for æggekage, pandekager, ris og kylling i grønsager osv. Jeg tænker lidt på om det er de kyllinger fra markedet, som bestemt ikke havde bestået et hygiejnetjek, i Danmark. Men så snart vi smager på maden, bliver vi igen blæst bagover af chefkokkenes evner, over det lille gasblus. Det er fuldstændig magisk, hvordan de forvandler maden til noget vi deltager hurtigt bliver enige om, er en Michelin stjerne værdigt. Derfor er vi også alle glade for at få muligheden for at hilse på portere og kokke efter maden. De præsenterer sig selv og alle er fra Lares området. De er altså lokale der kender området bedre end man næsten kan forlange. Vi præsenterer også os selv for dem, desværre er mine egenskaber ikke til at gøre det på spansk, men jeg gør det på engelsk og får guiden Nil til at oversætte for mig.

Vores super chef står for fantastisk mad, over et lille gasblus.

Dagen aftensmad.

Inden der bliver sagt godnat har porterne og kokkene en lille overraskelse i ærmet. De har varmet tretten varmedunke op med kogende vand, som vi får med i teltet. Jeg ligger min i fodenden på madrassen, men ikke ind i soveposen. Jeg vælger derimod at tage mit skiundertøj på og min Sydsiden hue på hovedet. Klokken er fem minutter over otte og jeg ligger i soveposen, vi griner lidt af hinanden inden vi går ind i teltet, fordi meget få af os har været så tidligt i seng på noget tidspunkt, på vores rejse. Ørepropper bliver ikke nødvendigt herude, der er kun os deltagere på bjerget, udover de lokale og det er bestemt ikke fordi vi eller de lokale, larmer efter nattens frembrud. Der er stille kort efter vi er gået i seng.

Kokkene og porterne præsentere sig selv for gruppen.

Jeg vågner i løbet af natten og har åbenbart pakket mig bedre ind, end hvad kulden kunne præstere at kæmpe imod, fordi jeg har det alt for varmt og smider hurtigt tøjet og sover videre i en dyb og dejlig søvn.

Andet fra samme kategori

Bornholms kyststi – Dag 7

Bornholms kyststi – Dag 7

Fra Hasle til Rønne     Morgen i snegletempo Da jeg åbner øjnene i soveposen og kigger mig omkring i shelteret, er det til min første morgen på turen, uden vækkeuret har været slået til. Jeg har kun omkring 9 km ind til Rønne og derfor er der på ingen måde...
Bornholms kyststi – Dag 6

Bornholms kyststi – Dag 6

Fra Opalsøen til Hasle     Hammershus borgruin i regn og blæst Da jeg slår øjnene op i hængekøjen, er jeg godt klatøjet. Jeg kom aldrig rigtigt til at føle mig tilpas i hængekøjen, så selvom jeg gik tidligt i seng, så fik jeg ikke sovet meget og den søvn jeg...
Bornholms kyststi – Dag 5

Bornholms kyststi – Dag 5

Fra Østerlars til Opalsøen     Morgenmad på Gudhjem røgeri Når jeg er på disse vandringer, så har jeg ikke selv sat en alarm på telefonen for at komme op, det sørger både naturen og mit indre vækkeur for. Jeg vågner stort set næsten altid omkring klokken syv...
Bornholms kyststi – Dag 4

Bornholms kyststi – Dag 4

Fra Svaneke til Østerlars     Høj på overnatning i telt Jeg slår øjnene op klokken halv syv og selvom teltet har kostet under en hund, så har jeg faktisk sovet udmærket. Jeg vågnede kort omkring tre tiden, men kun fordi jeg hørte regnen slå mod teltdugen....
Bornholms kyststi – Dag 3

Bornholms kyststi – Dag 3

Fra Snogebæk til Svaneke     Frisk vind i shelteret til solopgang Da jeg kvart over seks slår øjnene op, er det til lyden af den blafrende presenning som lukker det ene friske vindpust ind i shelteret efter det andet, alt imens solopgangen så småt, er ved at...
Bornholms kyststi – Dag 2

Bornholms kyststi – Dag 2

Fra Boderne til Snogebæk     Tidligt op og ud på stierne Klokken er omkring seks, da jeg slår øjnene op og åbner døren ud til shelterpladsen. Jeg ligger lidt i soveposen og drømmer om at man kunne fryse tiden og bare ligge her resten af dagen og nyde...
Bornholms kyststi – Dag 1

Bornholms kyststi – Dag 1

Fra Rønne til Boderne     Med offentlig transport til Køge Det er torsdag aften d. 23/7 2020, tasken er pakket med oppakning til en uges vandring på Bornholm og jeg er virkelig klar til at komme tilbage til solskinsøen, som jeg ikke har besøgt siden 7....
Overblik over Bornholms Kyststi

Overblik over Bornholms Kyststi

Grundlæggende om Kyststien Kyststien bliver ofte beskrevet som en 120 kms vandrerute, rundt om Bornholms kystlinje. Men en stor del af vandreruten går faktisk langs de gamle redningsstier, som blev grundlagt allerede tilbage i 1895, da folketinget vedtog Danmarks...
Gendarmstien – Dag 4

Gendarmstien – Dag 4

Fra Kollund skov til Padborg       Blikstille morgen i Flensborg Fjord Jeg faldt i søvn til synet af Flensborg Fjord og jeg vågner til samme fjord, i total blikstille tilstand. Det store skibsværft på Flensborg havn, er lyst op i morgensolens stråler og...
Gendarmstien – Dag 3

Gendarmstien – Dag 3

Fra Gråsten til Kollund skov       Sovet som en sten, vækket af gravemaskine Her til morgen er der ingen som har sat alarm i shelteret, eller har planer om en tidlig start på vandringen. Fuglesang udenfor shelteret og solens stråler er normalt mit...
Gendarmstien – Dag 2

Gendarmstien – Dag 2

Fra Kobbel skov til Gråsten       Solopgang, kaffe og stilhed! Jeg elsker at sove udenfor i naturen, men når det er første nat udenfor, så skal man altid lige finde sig til rette og med vandringen på de 37 km i går, så vidste jeg godt det ville blive en...
Gendarmstien – Dag 1

Gendarmstien – Dag 1

Fra Skovby til Kobbel skov     Mama sørger for morgenmad og transport til Skovby Som altid før et nyt eventyr, så sover jeg aldrig natten op til turen skal starte, så da vækkeuret ringer klokken 05:45, er det ikke ligefrem fordi jeg flyver ud af sengen. Men...
Gendarmstien

Gendarmstien

Overblik over gendarmstien       Efter at have vandret Gendarmstien fra Skovby til Padborg i juni 2020, kan jeg kun tilslutte mig koret om at dette er en af Danmarks smukkeste vandreruter. Vælger du at gå fra Padborg til Skovby eller omvendt som jeg...
TelefériQo i Quito

TelefériQo i Quito

En overskyet fornøjelse       Masaya hostel til TelefériQo Jeg vågner ved alarmen går i gang omkring klokken ni og kravler derefter ned fra overkøjen, på den otte personers stuen på Masaya hostel, som jeg bor på. Jeg går ned i køkkenet og laver mig en...
Independiente del Valle mod Junior de Barranquilla

Independiente del Valle mod Junior de Barranquilla

Tomt kæmpe stadion uden tag, i regnvejr       Opgave inden Estadio Olímpico Atahualpa Inden jeg kan tage til dagens fodboldkamp mellem Independiente del Valle (Ecuador) og Junior de Barranquilla (Colombia) i Copa Libertadores, har jeg en super vigtig...
L.D.U. Quito mod River Plate

L.D.U. Quito mod River Plate

Sendt hjem til Argentina, på røv og albuer     Fra hostel til La Casa Blanca Da jeg i morgen skal ud på ”Cuyabeno jungletur”, så går jeg på jagt efter solcreme og insektspray, i de nærliggende supermarkeder. Da jeg har fået styr på hvad jeg vil lade blive på...
Independiente del Valle mod Olmedo

Independiente del Valle mod Olmedo

Choknederlag på Estadio de Ruminahui     Fra hostel til stadion Jeg forlader hostellet Masaya, som ligger i den gamle bydel i Quito. På hostellet har receptionisten fortalt mig at der gerne skulle køre en bus fra ”Estación Playón de La Marín”, som er en...
Cuyabeno junglen – Dag 5

Cuyabeno junglen – Dag 5

Nu tilbage mod Quito     Morgentur i kanoen Vækkeuret ringer tidligt i dag, faktisk helt bestemt klokken 5:00. Edwin har besluttet at vi skal på en tur op af floden klokken 6:00 i kano, for at se om vi kan få øje på nogle morgentrætte dyr. På mit tidligere...
Cuyabeno junglen – Dag 4

Cuyabeno junglen – Dag 4

En utrolig dagstur i junglen     Drømmene Vækkeuret hiver mig ud af drømmeland, klokken syv. Jeg har nogle drømme for tiden, som føles rigtig virkelige. Den seneste tid har de handlet meget om fremtiden, for mig. Jeg drømmer for tiden om en campervan, om at...
Cuyabeno junglen – Dag 3

Cuyabeno junglen – Dag 3

Piratfiskeri og badning i samme flod     Piratfiskeri Alarmen ringer som planlagt klokken 7:00 og jeg ligger bare en halv time under myggenettet og vågner stille og roligt. Lidt i otte går jeg hen til restauranten, hvor der er morgenmad. I dag får vi tre...
Cuyabeno jungletur – Dag 2

Cuyabeno jungletur – Dag 2

Regn i regnskoven     Morgenmad og morgentur i junglen Jeg har sovet som en sten, da jeg endelig kunne falde i søvn. Vækkeuret ringer klokken 7:00 og bagefter ligger jeg bare i fosterstilling, under myggenettet og slapper af, indtil jeg bliver nød til at stå...
Cuyabeno jungletur – Rejsen til junglen og dag 1

Cuyabeno jungletur – Rejsen til junglen og dag 1

Her skal jeg sgu da ikke bo?!     På gensyn Quito Jeg vågner ved alarmen går i gang, klokken kvart i otte. Næsten alle mine ting er pakket ned i rygsækken og jeg skal i dag tjekke ud fra Masaya hostel i Quito, for at tage på min første rigtige jungletur...
Mitad del Mundo – Ækvators nulpunkt

Mitad del Mundo – Ækvators nulpunkt

Ækvators nulpunkt     Ciudad Mitad del Mundo Små 30 km fra centrum i Quito, hovedstaden i Ecuador, (Ecuador oversat fra spansk til engelsk er equator, som igen oversat til dansk fra engelsk betyder ækvator) ligger San Antonio de Pichincha. Byen bliver hvert...
Vandretur i Cajas National Park

Vandretur i Cajas National Park

Fra kontor dag til vandretur     Fra kontor dag til vandretur Her på hostellet ”Mallki Hostel” i Cuenca, havde jeg faktisk planlagt en dag på kontoret i dag. Når jeg siger på kontoret, så mener jeg faktisk bare min seng, eller en sofa i opholdsstuen, hvor...
Club Sport Emelec mod Guayaquil City FC

Club Sport Emelec mod Guayaquil City FC

Estadio George Capwell   Anskaffelse af kampbillet Noget af det første jeg altid gør, når jeg kommer til et nyt land eller by, under mine rejser, er at tjekke min groundhopper app på telefonen, som hedder ”Futbology”. Her kan jeg få en idé om hvilke fodboldhold...
Deportivo Municipal mod UTC

Deportivo Municipal mod UTC

Estadio Universidad San Marcos   Tilbage til hostel, pool og en øl Efter fodboldkampen tidligere i dag, som var ”Club Sporting Cristal der spillede mod Cusco FC”, tog jeg en Uber tilbage til hostellet klokken 12:55, til 17 soles (34 kr). Jeg går direkte ind på...
Club Sporting Cristal mod Cusco FC

Club Sporting Cristal mod Cusco FC

Estadio Alberto Gallardo   Op og afsted! Efter jeg kom hjem fra kampen ”Universitario de Deportes mod Sport Huancayo” i går aftes, så skulle det da fejres at jeg nu havde set min første fodboldkamp, her i Sydamerika. Det blev så til en god håndfuld øl på...
Laguna Paron – Klart den bumlende bustur værd!

Laguna Paron – Klart den bumlende bustur værd!

Alene afsted til Laguna Paron Ana tog afsted med bussen i går, så nu er jeg igen alene med min rygsæk. Det er utrolig dejligt med selskab undervejs på rejsen, men lige netop på denne her rejse, vil jeg gerne rejse solo og ikke være afhængig af andres rejsemål, eller...
Laguna 69 – På lagune tur i regnvejr

Laguna 69 – På lagune tur i regnvejr

På lagune tur i regnvejr   Morgenstund har guld i mund Vækkeuret ringer klokken fire og jeg begår den fejl som jeg heldigvis meget sjældent gør når jeg skal på en tur, jeg slår nemlig alarmen fra og falder i søvn igen. Ana vækker mig ti minutter efter, da hendes...
Pastoruri Glacier – Min første gletsjer

Pastoruri Glacier – Min første gletsjer

Ana og jeg sidder klar i receptionen lidt i ni, da det er vores afhentningstidspunkt. Vi har booket turen til Pastoruri gletsjeren igennem hostellet og dermed fået lidt rabat. Ulempen er at man ikke helt kan vide sig sikker på, hvilket selskab man kommer med. Turen...
Første fodboldkamp i Sydamerika!

Første fodboldkamp i Sydamerika!

“Universitario de Deportes mod Sport Huancayo” Allerede den 5. februar forsøgte jeg at komme ind på Estadio Monumental ”U”, i Lima, Peru. Universitario de Deportes fra Peru, skal møde Cerro Porteno fra Paraguay, i Copa Libertadores kvalifikationen. Jeg...
Rainbow Mountain – I regn, slud og sne

Rainbow Mountain – I regn, slud og sne

Vækkeuret ringer klokken 2.30 og jeg har fået af vide at jeg kan blive hentet i receptionen på Wild Rover, fra klokken 3.00. Allerede 10 minutter efter vækkeuret har ringet, har jeg fået vand i hovedet, børstet tænder og lidt duft under armene. Jeg tjekker det hele...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 4 – 28. Januar.

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 4 – 28. Januar.

Jeg har sovet som en sten og er ikke helt frisk på at stå op, da vækkeuret ringer 3.35 på Inti Punku hotellet, så jeg snuser videre to gange. Men der intet at gøre, dette er den store dag på turen og jeg kan sove, når jeg forhåbentligt bliver en gammel berejst mand....
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 3 – 27. Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 3 – 27. Januar

Klokken fem bliver jeg vækket af Max, som serverer varm coca te i teltet. Der bliver rusket lidt i teltdugen og Max siger ”Hello! Good morning Kristian, how are you? I’m having coca ready”. Men inden jeg kan nyde min coca te, har jeg lige et hængeparti fra natten, der...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 2 – 26 . Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 2 – 26 . Januar

Der bliver rusket i teltet og Max står klar udenfor med varm coca te, man kan nyde i soveposen, inden man står op. Klokken er fire og efter små tre kvarter bliver der serveret morgenmad i den lille hytte, som ligger op af teltene. Der bliver hurtigt den stemning...
Lares Trek til Machu Picchu – Dag 1 – 25. Januar

Lares Trek til Machu Picchu – Dag 1 – 25. Januar

Jeg har sat vækkeuret til 3.30 og jeg føler en spænding, i hele kroppen. Har jeg nu husket det hele og pakket alt korrekt ned? Jeg når at pakke det hele ned og ud flere gange, inden jeg bliver hentet klokken ti minutter over fem. En mand efterspørger mit navn i døren...
Lares Trek til Machu Picchu – Fire dage, tre overnatninger

Lares Trek til Machu Picchu – Fire dage, tre overnatninger

Briefing aftenen før afgang Overordnede information: Fra og til: Cusco → Lares Trek → Machu Picchu → Cusco. Type tur: Vandring, kulturel. Sværhedsgrad: +Middel, det kræver noget tilvænning med det lette luftlag og visse steder går det stejlt opad. Sæson: Lares Trek er...
Cerro Manquehue, Santiago dalens top!

Cerro Manquehue, Santiago dalens top!

Hovedstaden i Chile er Santiago som ligger i en dal, med bjerge omkring sig. Bliver det travle by liv for meget, så er det guld værd at komme ud og mærke naturen, stilheden og den ”friske” luft. Efter over en uge i Santiago, har jeg endnu ikke set noget regn eller...
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.